PDH - Pro dive Hydrotech

All about Scuba Diving

 • Home
  Home This is where you can find all the blog posts throughout the site.
 • Categories
  Categories Displays a list of categories from this blog.
 • Tags
  Tags Displays a list of tags that have been used in the blog.
 • Bloggers
  Bloggers Search for your favorite blogger from this site.
 • Team Blogs
  Team Blogs Find your favorite team blogs here.
 • Login
  Login Login form
Recent blog posts

Posted by on in Uncategorized

 Predstavljamo Vam ronilacki program obuke  "OTKRIJ PODVODNI SVIJET CRNE GORE" . Program je jako kratak i traje svega nikih dva sata  te se sastoji  iz tri segmenta: Teoretske obuke , praktikovanja ronilackih vjezbi u bazenu i zarona u otvorenim vodama tj. moru.

b2ap3_thumbnail_mne_20150425-083751_1.jpg za procitati vise klikni u desnom uglu continue reading

Last modified on
Hits: 4088
0

Postani Profesionalni -DiveMaster  ronioc-Cijena 0,00e

b2ap3_thumbnail_dive-master.jpg

 

Prijavi se na INETERNSHIP program i postani dio  ronilacke Industrije.Spoji potrebu da zaradis sa zadovoljstvom da  ronis,putujes i zivis zivot o kojem si do sad mogao samo sanjati.

Sigurno imas milion nedoumica, pitanja i naravno nevjerice, mozda i onaj lukavi osmjeh "koja je sad ovo prevara"

b2ap3_thumbnail_nevjerica.gifAko te stvarno zanima klikni na continue reading (desni ugao)hihhii

Last modified on
Hits: 6017
0
PADI Instructor Development Course

Дорогие друзья,

PADI дайвинг центр Pro Dive Hydrotech представляет IDC (инструкторский курс), курс обучения инструкторов PADI, который пройдет с 1 ноября по 10 ноября 2014 года, в Пржно, Черногория.

Мы приглашаем всех заинтересованных кандидатов с сертификацией PADI Дайвмастер или эквивалентной из других федераций присоединиться к нам для осуществления своей мечты и влиться в ряды огромной профессиональной семью PADI.

Last modified on
Hits: 5434
0

Posted by on in Courses
Prvi korak / The First Step

Svakodnevne aktivnosti našeg ronilačkog centra privlače pažnju gostiju hotela Maestral i posetilaca Pržna. Nakon što su nas nekoliko dana sa velikom pažnjom posmatrali kako se pripremamo za ronjenje, dva desetogodišnjaka iz Beograda, Pavle Jakić i Maksimilijan Gavrilović su se odlučili da probaju da rone. Pored velikog interesovanja, ova dva dečaka su pokazala i, za njihov uzrast, neverovatnu sposobnost i volju da savladaju par jednostavnih veština i tehnika, uz koje im je boravak pod vodom bio  prijatan i zabavan.

Last modified on
Hits: 5003
0
Izlet brodom do Petrovca / Boat trip to Petrovac

Danas nam je bilo zadovoljstvo da našim prijateljima iz turističke agencije GULIVER iz Budve, poželimo dobrodošlicu u našem ronilačkom centru. U toku panoramske vožnje brodom, upoznali smo naše prijatelje sa zanimljivostima obale između Pržna i Petrovca, kao i sa našim uslugama organizacije ronjenja, izleta i pecanja.

Last modified on
Hits: 6185
0
Prvi udisaji pod vodom / First breaths underwater

Lepo, sunčano vreme u Pržnu je izmamilo mnoge na plažu i prvo prolećno kupanje, a Matiju Vojinovića i Mila Perovića da probaju da naprave svoje prve udahe pod vodom. Čestitamo im na uspešno savladanom programu i nadamo se da ćemo se uskoro videti ponovo na Open Water Diver kursu.

Last modified on
Hits: 5334
Akcija čišćenja podmorja i plaže u Pržnu / Underwater and beach cleanup day in Pržno

Pored zarona na zanimljivim ronilačkim lokalitetima, najbolji način za obeležavanje početka ronilačke sezone na crnogorskom primorju je svakako i akcija čišćenja podmorja i plaže u Pržnu, koju je danas izvelo osoblje ronilačkog centra PRO DIVE Hydrotech.

Naših prijatelji iz Volonterskog Centra Asocijacije za demokratski prosperitet "Zid" iz Podgorice su nam pomogli da na ovaj način doprinesemo ukupnoj čistoći neposredne okoline i tako uzvratimo i zajednici koje je ronilački centar PRO DIVE Hydrotech deo već više od jedne decenije.

Tagged in: padi montenegro
Last modified on
Hits: 5072
0
Početak sezone u Pržnu / Beginning of the season in Pržno

Sezonu ronjenja sa našim ronilačkim centrom su ove godine otvorili naši prijatelji iz ronilačkih klubova H2O, Mornar i Naissub Diving. 

Osmodnevna ronilačka ekskurzija je okupila 27 ronilaca.

Naš novi brod "EL TORO" je dokazao da bez ikakvih problema, a uz dobru organizaciju može da poveze velike grupe ronilaca u njihove avanture na zanimljivim ronilačkim lokalitetima.

Relativno nepovoljne vremenske uslove smo nadomestili fantastičnim druženjem, osmesima, pričama o ronjenju i sa ukupno 300 obavljenih zarona.

Last modified on
Hits: 5271
PADI Instructor Development Course - Novembar 2014.

Dragi prijatelji,

PADI Ronilački Centar PRO DIVE HYDROTECH Vam sa ponosom predstavlja IDC (Instructor Development Course), odnosno kurs za PADI Instruktore ronjenja koji će se održati u Pržnu, u periodu od 01. do 10. novembra 2014. godine.

Pozivamo sve zainteresovane kandidate sa zvanjem PADI Divemaster, ili ekvivalentnim zvanjem iz drugih asocijacija za obuku ronilaca, da se prijave, da nam se pridruže i da na ovaj način ispune svoj životni san i postanu deo velike porodice PADI Instruktora ronjenja.

Last modified on
Hits: 5217

Blog Archive

January
February
March
May
June
July
August
September
October
November
December
January
February
April
August
September
October
November
December

PDH Blog Calendar

Loading ...

Recent Comments

Really Nice!
07.06.2014 in #
and congratulations from me too for the guys!I saw an interesting group of young men Does anyone kno...
27.05.2014 in #