Postani Profesionalni -DiveMaster  ronioc-Cijena 0,00e

b2ap3_thumbnail_dive-master.jpg

 

Prijavi se na INETERNSHIP program i postani dio  ronilacke Industrije.Spoji potrebu da zaradis sa zadovoljstvom da  ronis,putujes i zivis zivot o kojem si do sad mogao samo sanjati.

Sigurno imas milion nedoumica, pitanja i naravno nevjerice, mozda i onaj lukavi osmjeh "koja je sad ovo prevara"

b2ap3_thumbnail_nevjerica.gifAko te stvarno zanima klikni na continue reading (desni ugao)hihhii

 

Idemo redom:

Da se predstavimo: mi smo Pro Dive Hydrotech(http://prodiving.me/en/) ronilacki centar osnovan u Podgorici 2002g. Bavimo se organizacijom ronilackih izleta, obukom pocetnih i naprednih ronilackih kategorija,servisom i iznajmljivanjem ronilacke opreme. Zadnjih 10 god smo stacionirani u hotelu Maestral iz Przna-Milocer i dio smo njihove ponude.  JEDINI smo medjunarodno priznati ronilacki centar na teritoriji CG i clan smo prestizne ronilacke asocijacije PADI(to mozete provjeriti ovdje http://apps.padi.com/scuba-diving/dive-shop-locator/)

Ovo je nas sertifikat PADI clanstva za 2015godinu S-23586--2015-Membership-Confirmation.pdf

 

Sta je Internship program?

U svijetu ronilacki Internship program je prepoznat i funkcionise ustvari kao razmjena.U ovom slucaju je to razmjena ronilackog  znanja,vjestina i sertifikata koje dobijate kao nagradu za Vas rad.

 

Evo sta sve  dobijate ?

1.Besplatan smjestaj i dva obroka dnevno za period od 01.05-01.09 lokacija Przno-Milocer

2.Ronilacko znanje,vjestine,iskustvo i medjunarodno priznate sertifikate njih ukupno 5 ( OWD Open Water Diver,AOWD Advance Open Water Diver, Rescue Diver,kurs prve pomoci IFR ,  zakljucno sa PADI Dive Master kategorijom)

3.Sertifikat i obuku za upravitelja camca

 

Aha a sta kasnije,sta sam ja posle toga, sta i gdje  mogu da radim???????

b2ap3_thumbnail_zabrinuta-faca.jpg

 

 

Ronilacka Industrija (obuka,proizvodnja i prodaja ronilacke opreme,ronilacki turizam itd itd) pociva na profesionalcima. Dive Master je prvi profesionalni nivo u ronilackom turizmu. Bit cete obuceni da na bezbjedan nacin , klijenta koji je dosao u neki Centar (nas ili bilo koji drugi u svijetu) : opremite,odvedete na mjesto zarona,date kvalitetan brifing,zaronite sa njim,vratite ga nazad i od svega toga uzmete vas zaradjeni novac.Koliko cete novca uzeti i da li cete nakon Internshipa pronaci posao zavisi samo od toga koliko ste dobri i posveceni poslu Dive Mastera.

b2ap3_thumbnail_internship1.jpg

Gdje pronaci posao? Pa prva ponuda ce vam doci od PDH centra,naravno ako ispunite dva gore pomenuta uslova.Da, mi radimo samo tokom ljetnje sezone ali na vasu srecu zemlja se okrece i kad je kod nas zima i kad se ovdje ne roni na drugom kraju svjeta je ljeto i postoje mnogi mnogi centri poput PDH.Opet , ako ste dobar Dive Master i posveceni ste poslu kojeg volite , Maldivi su vasa sledeca stanica.U ronilackoj industriji postoji stalno otvorena berza rada i potreba za profesionalcima u poslu.

Sjecate se Internshipa i price o razmjeni???

b2ap3_thumbnail_sjetio-sam-se.jpg

Sta mi trazimo od Vas i koji su to preduslovi da biste pristupili Internship programu :

1.Da imate minimum 21god(pol nije bitan)

2.Da tecno govorite Engleski ili Ruski jezik

3.Da ste kulturno odgojeni(dobar dan,dovidjenja,VI  i ostalo), ljubazni, nasmijani,odgovorni, tacni,cisti(licna higijena i odrzavanje higijene u centru),nepusaci,nepijaci,fizicki spremni(nosenje boca i ronjenje zna bit naporno )

4.Internship traje 4 mjeseca, radimo svaki dan od 08:00-20:00 i trazimo od Vas mnogo rada  , truda i odgovornosti. Za sve one koji su planirali gratis ljetovanje malo razocarenje. Vrjednost onoga sto mi dajemo mjereno u novcu iznosi oko 4.000,00e .Mjereno u znanju i sposobnostima te nacinu zivota koji cete promjeniti(na bolje) je nemjerljivo.

5.Imate polozeno za vozaca B kategorije i znate da vozite

 

 Ako Vam ova ponuda zvuci fer , posaljite Vas CV na prodiving.me@gmail.com ili se obratite na tel 069 013 985 , moje ime je Dragasevic Radan .

b2ap3_thumbnail_owd4.jpg