Intership program - radom do znanja i diplome

(1 Vote)
 • Cijena: 0 €
 • Opis::

  Postani Profesionalni - DiveMaster  ronioc-Cijena 0,00e

  SST1

   

  Prijavi se na INETERNSHIP program i postani dio  ronilacke Industrije.Spoji potrebu da zaradiš sa zadovoljstvom da  roniš, putuješ i živiš život o kojem si do sad mogao samo sanjati.

  Sigurno imas milion nedoumica, pitanja i naravno nevjerice, možda i onaj lukavi osmjeh "koja je sad ovo prevara"

   

  Idemo redom:

  Da se predstavimo: mi smo Pro Dive Hydrotech ( prodiving.me ) ronilački centar osnovan u Podgorici 2002g. Bavimo se organizacijom ronilačkih izleta, obukom početnih i naprednih ronilačkih kategorija, servisom i iznajmljivanjem ronilačke opreme. Zadnjih 10 god smo stacionirani u hotelu Maestral iz Przna-Miločer i dio smo njihove ponude.  JEDINI smo međunarodno priznati ronilacki centar na teritoriji CG i član smo prestižne ronilačke asocijacije PADI

  (to mozete provjeriti ovdje http://apps.padi.com/scuba-diving/dive-shop-locator/)

  Ovo je naš sertifikat PADI članstva za 2015godinu

  sertifikat

   

   

  Šta je Internship program?

  U svijetu ronilački Internship program je prepoznat i funkcioniše ustvari kao razmjena. U ovom slučaju je to razmjena ronilačkog  znanja, vještina i sertifikata koje dobijate kao nagradu za Vaš rad.

   

  Evo sta sve  dobijate ?

  1. Besplatan smještaj i dva obroka dnevno za period od 01.05-01.09 lokacija Pržno-Miločer

  2. Ronilačko znanje, vještine, iskustvo i međunarodno priznate sertifikate njih ukupno 5 ( OWD Open Water Diver, AOWD Advance Open Water Diver, Rescue Diver, kurs prve pomoci IFR ,  zakljucno sa PADI Dive Master kategorijom)

  3.Sertifikat i obuku za upravitelja čamca

   

  Aha a šta kasnije, šta sam ja poslije toga, šta i gdje  mogu da radim???????

  confusion

   

  Ronilačka Industrija (obuka, proizvodnja i prodaja ronilačke opreme, ronilački turizam itd itd) počiva na profesionalcima. Dive Master je prvi profesionalni nivo u ronilačkom turizmu. Bit ćete obučeni da na bezbjedan način, klijenta koji je došao u neki Centar (naš ili bilo koji drugi u svijetu) : opremite, odvedete na mjesto zarona,date kvalitetan brifing, zaronite sa njim, vratite ga nazad i od svega toga uzmete vaš zarađeni novac. Koliko ćete novca uzeti i da li ćete nakon Internshipa pronaći posao zavisi samo od toga koliko ste dobri i posvećeni poslu Dive Mastera.

   

  Gdje pronaci posao?

  Pa prva ponuda će vam doći od PDH centra, naravno ako ispunite dva gore pomenuta uslova. Da, mi radimo samo tokom ljetnje sezone ali na vašu sreću zemlja se okreće i kad je kod nas zima i kad se ovdje ne roni na drugom kraju svjeta je ljeto i postoje mnogi centri poput PDH. Opet, ako ste dobar Dive Master i posvećeni ste poslu kojeg volite, Maldivi su vaša sledeća stanica. U ronilackoj industriji postoji stalno otvorena berza rada i potreba za profesionalcima u poslu.

   

  Sjecate se Internshipa i price o razmjeni???

  Šta mi tražimo od Vas i koji su to preduslovi da biste pristupili Internship programu :

  1. Da imate minimum 21 god. (pol nije bitan)

  2. Da tečno govorite Engleski ili Ruski jezik

  3. Da ste kulturno odgojeni (dobar dan, doviđenja, VI  i ostalo), ljubazni, nasmijani, odgovorni, tačni, čisti (lična higijena i održavanje higijene u centru), nepušaci, nepijači, fizički spremni (nošenje boca i ronjenje zna bit naporno )

  4. Internship traje 4 mjeseca, radimo svaki dan od 08:00-20:00 i tražimo od Vas mnogo rada, truda i odgovornosti. Za sve one koji su planirali gratis ljetovanje malo razočarenje. Vrjednost onoga što mi dajemo mjereno u novcu iznosi oko 4.000,00 . Mjereno u znanju i sposobnostima te načinu zivota koji ćete promjeniti (na bolje) je nemjerljivo.

  5. Imate položeno za vozaca B kategorije i znate da vozite

  Ako Vam ova ponuda zvuči fer, posaljite Vaš CV na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
  ili se obratite na tel 069 013 985 , moje ime je Dragašević Radan .

Overview

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS