Scuba Snorkeling izlet

(0 votes)
 • Namijenjen za:

  Izletnike, ronioce početnike i sertifikovane ronioce, snorkeling klijente.

 • Program sadrži:

  Organizovani transport do i od mjesta ukrcaja (područje Budve i Petrovca)
  Ronilački SCUBA  ili Snorkeling komplet opreme.
  DSD program ronilačke obuke.
  Snorkeling instrukcije.
  Brodski izlet na željenoj relaciji.

 • Opis::

  Scuba Snorkeling Izlet je paket aranžman beskrajno prilagodljiv individualnim ili zahtjevima organizovanih grupa tipa team building akcija. Ovo je skup usluga sa ciljem da organizovanoj grupi ponudi više aktivnosti a da ujedno grupa ostane na okupu bez obzira za šta se pojedinac iz grupe odluči.

  SST3 SST4

  Scuba program Vam pruža kratku obuku, korišćenja ronilačke opreme te zaron do 12m dubine uz direktan nadzor Instruktora ronjenja.
  Snorkeling aktivnost je manje zahtjevan ali ne i manje uzbudljiv. Sloboda kretanja uz korišćenje osnovne opreme na pravoj lokaciji i u dobrom društvu je nešto što stvarno vrijedi probati.

  SST1 SST2

  Svako ima svoje želje, možda napraviti dobru fotografiju ili upoznati Crnu Goru sa njene morske strane, okupati se na mjestu gdje nema ljetnje guzve ili popiti pivo u prijatnom brodskom drustvu. To je Izlet i on služi upravo za opustanje a u tome smo mi crnogorci jednostavno majstori. Niko na svijetu ne zna da tako dobro i kvalitetno odgluvari.

  Birajte turu, kombinujte aktivnosti, odaberite svoje društvo, IZGLUVARITE. Za šta god se odlučite sa nama vam neće biti dosadno.

  SST5

Overview

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS