DSD program

(1 Vote)
 • Namijenjen za: Apsolutne početnike bez prethodnog iskustva u ronjenju
 • Program sadrži:

  video pezentaciju
  15 minutnu teoretsku obuku
  odabir i korištenje SCUBA ronilačke opreme
  obuka i svaladavanje ronilačkih vještina u bazenu
  zaron u moru na maksimalnoj dubini do 12m u trajanju od 20-35min
  roni se uz direktan nadzor i kontakt iInstruktora ronjenja u omjeru jedan na jedan


  dsd-1 dsd-2 dsd-3 dsd-4

 • Cijena: 30 €

Overview

DSD (Discover Scuba Diving) je najpopularniji i najkraći program SCUBA ronilačke obuke. Namjenjen je apsolutnim početnicima i za participaciju DSD-u nije potrebno prethodno ronilačko iskustvo.

Radi svoje jednostavnosti i kratkog trajanja (ukupno 2h) jako je interesantan turistima ali i svima onima koji bi htjeli probati SCUBA ronjenje. Ustvari DSD je najbolji check tj. provjera da li krenuti sa daljom obukom ili ne. Kroz ovaj program u PDH centru je prošlo na hiljade polaznika. DSD je standardizovana obuka i odvija se  baš po gore nabrojanom redosledu.

U Crnoj Gori ronjenje kao vid rekreacije upražnjava vrlo mali broj ljudi a kao glavni razlog za to su pogrešne predrasude o SCUBA ronjenju. DSD bi mogao biti Vaša odskočna daska u crnogorske dubine jer imamo divno more i jako interesantne lokalitete.

PDH je više nego pouzdan partner koji će vam izaći u susret i po pitanju cijene, rasporeda te posvećenosti naročito klijentima iz Crne Gore. Primjetiti će te razlike u cijenama date na našem jeziku u odnosu na strane verzije teksta naseg sajta . Ako ste spremni za izazov i malu avanturu dovoljno je da se najavite jedan dan ranije.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS